Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

απόψε στις 7:00 το απόγευμα ολοι στην πλατεια γεωργιου

Επιστρέφουν την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας απόψε στις 7:00 οι Αγανακτισμένοι της Αχαΐας. Το ραντεβού ανανεώθηκε μέσω του Facebook  όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια «ζύμωση» ιδεών και ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη μέρα των κινητοποιήσεων.
Επίσης διευκρινίζεται πως καμία ελληνική σημαία δεν απομακρύνθηκε από την πλατεία, αντιθέτως υπήρχε σημαία στο βανάκι χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Εκείνο που έγινε ήταν η αποδοκιμασία των απόψεων ενός συγκεκριμένου ατόμου που πήρε το λόγο, γεγονός που χαρακτηρίζεται φυσιολογικό σε μια ανοικτή συζήτηση.
Αξίζει να συζητηθεί πως κατά την διάρκεια της συνέλευσης των συγκεντρωθέντων χθες ακούστηκαν πολλές απόψεις (ακόμα και η δημιουργία ιατρείου  ή κουζίνας για όσους διανυκτερεύουν στην πλατεία) όμως θεωρήθηκε πως δεν  μπορούν να υλοποιηθούν πρακτικά. Ωστόσο φάνηκε να υπάρχει συμφωνία για την ύπαρξη ζωντανής μουσικής από κάποιος συγκρότημα.
Η Πάτρα όμως δεν είναι η μόνη πόλη της χώρα όπου γι’ απόψε προγραμματίζεται συγκέντρωση. Τόσο στην Αθήνα όσο στην Θεσσαλονίκη και άλλες μικρότερες πόλεις το ραντεβού έχει ανανεωθεί για απόψε το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου